Joan Bramona | We
16101
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16101,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16219

Category
we
About This Project

Els projectes que desenvolupem a Joan Bramona / Branding Co., van dirigits a empreses i professionals que precisen una Identitat Gràfica Corporativa amb l’objectiu de mostrar al seu públic una coherència entre els productes, els serveis oferts, i la seva imatge en el mercat.
Proposem solucions integrals per a fer més coherent, forta i homogènia la identitat de cada empresa en tot l’àmbit visual i de comunicació. Aquest és un punt clau per a la diferenciació de la competència.

Los proyectos que desarrollamos en Joan Bramona / Branding Co., van dirigidos a empresas y profesionales que precisan una Identidad Gráfica Corporativa con el objetivo de mostrar a su público una coherencia entre los productos, los servicios ofrecidos, y su imagen en el mercado.
Proponemos soluciones integrales para hacer más coherente, fuerte y homogénea la identidad de cada empresa en todo el ámbito visual y de comunicación. Este es un punto clave para la diferenciación de la competencia.

The projects that we develop at Joan Bramona / Branding Co. are aimed at companies and professionals who need a Corporate Graphic Identity in order to show their public a coherence between the products, the services offered, and their image in the market.
We propose comprehensive solutions to make the identity of each company more coherent, strong and homogeneous throughout the visual and communication field. This is a key point for differentiation.